Killinger

Vi har pt. to hankillinger (blåtabby) til salg.


Information til killingekøber:

Vi lægger stor vægt på, at vores killinger kommer til gode hjem, hvor ejer og killing passer sammen. Derfor ser vi gerne, at I besøger os før et køb. Vi sælger kun killinger til hjem, hvor de har selskab af anden kat.

 

Killinger fra Firpote sælges med;

 

  • Stamtavle
  • Sundhedsbog med to dyrlægetjek
  • 2 vaccinationer
  • Chip
  • Mad til den første tid
  • Legetøj

 

Som killingekøber skal du sørge for, at katten er forsikret (liv og dyrlæge), når du overtager den.

 


Information om Coronavirus hos katte:
En stor del af de danske katte, herunder også racekattene, bærer på Coronavirus. Denne virus er ikke at forveksle med Covid-19, men er en virus, som man har kendt til blandt katte siden 1960’erne. Virussen i sig selv er ganske ufarlig, men kan i enkelte tilfælde mutere til sygdommen FIP. FIP er dødelig og kan ikke helbredes. Det er desværre ikke muligt på forhånd at vide, hvilke katte, hvor virussen vil mutere til FIP. Kattene kan ikke testes for FIP, og man ved endnu ikke, hvorfor den muterer. Det er ganske få katte, der udvikler FIP.

Når du køber en kat hos Firpote, så skal du vide, at katten højst sandsynligt har Coronavirus, da langt de fleste katte har det. Vores katteri er ikke et lukket miljø, da vi meget bevidst har valgt ikke at have vores egen hankat. Det har vi valgt for, at vores katte altid parres med den bedst egnede han. Og gerne en forskellig han fra gang til gang, så vi hele tiden får nye kombinationer af generne. Det betyder, at vores katte besøger andre katterier, når de parres. Vi gør det for at undgå indavl. Dermed avler vi så sunde og raske katte som overhovedet muligt. En del avlere fortæller ikke deres købere om Coronavirus, men hos os vil vi gerne have, at du ved, hvad du går ind til og ikke føler, at vi fører dig bag lyset.
Da det er stueavl er vores katte vant til lidt af hvert;